Ata İlkokulu

Vizyon: Bir üst öğrenime hazırlarken bilgili,yenilikçi,sosyal kültürel yönden gelişmiş,teknolojiyi güvenli kullanabilen , manevi değerlere saygılı öğrenciler yetiştirmek.

Misyon: Ata İlkokulu olarak; öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında geleceğe hazırlarken bilginin yanı sıra, sosyal-kültürel-ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak ,yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayacak ve teknolojiyi güvenli ve aktif olarak kullanan birey olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Ders başlama 13.00 Ders bitiş 17.50
Isınma: Klima ve Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Futbol, voleybol ve geleneksel çocuk oyunları turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda her yıl bilim şenlikleri düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları: E TWİNNİNG Projeleri Okulumuzda aktif olarak yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun Save your environmet, Save your future isimli KA229 Erasmus Projesi bulunmaktadır.

WEB - https://ataio.meb.k12.tr

Adres - Fatih Cad.No 1 Sarıçam ADANA

Derslik :-3

Yerleşim Yeri - Sarıçam/Adana

Adres - Fatih Cad.No 1 Sarıçam ADANA

Ulaşım Dolmuş, yaya, halk otobüsü ,araç vb.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 10km,ilçe merkezine 2km