ARTIK MATERYALLERDEN TOP YAPIMI

ATA İlkokulu öğrencileri, Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla artık malzemelerden tasarladıkları toplar ile ‘Artık Materyal’ sergisi düzenledi.

08.02.2024 97

“Artık materyaller çevremizde kullandığımız, daha sonra da kullanılmayacağı için çöpe atmayı, bir başka yerde saklamayı ya da biriktirmeyi düşündüğümüz hijyenik olan tüm doğal, fabrika yapımı ya da el yapımı maddeleri içerir. Zaman içinde özelliği bozulamadan muhafaza edilebilen ve işe yarmayacağı düşünülerek çöpe atılan her şey artık materyaldir. Artık materyaller çoğu zaman çocuklar için, satın alınan çok pahalı oyuncaklardan daha değerli olabiliyor. Çocuklarımıza değer verdiğimiz zaman onların neler yapabileceklerini bu defileyle görebiliyoruz. Çocuklarımız bu artık materyallerden oldukça harika ürünler ortaya çıkarabiliyor.

08-02-2024