ADANA / SARIÇAM - Ata İlkokulu

Mrt

ATA'da Başarı Gelenektir.

Mrt

Okulumuzda “Çocuklarda Beslenme Sorunları ve Diyabet” konulu seminer düzenlendi.

TEKNOFEST 2024
ADANA!

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan ve birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in 2024 durağı Adana!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST, Adana'da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

"TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları'na başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.
Teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen festivalin tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Şbt

Deprem şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor; deprem sırasında gösterdikleri üstün çaba ve fedakârlıkla hayat kurtaran, yardım elini uzatan herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten, afetten muhafaza etsin.

Şbt

ATA İlkokulu öğrencileri, Sıfır Atık Projesi kapsamında geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla artık malzemelerden tasarladıkları toplar ile ‘Artık Materyal’ sergisi düzenledi.